У одеському супермаркеті торгової мережі "Фуршет" українці придбали сир, який вразила цвіль.

Про це повідомляє Telegram-канал "Народный ревизор", який публікує скарги споживачів на неякісні харчові продукти та магазини, які їх продають.

"Є сир — є цвіль

Якщо супермаркетам так складно забезпечити нормальні умови для зберігання молочної продукції, може, пора заводити парники і вирощувати корисну цвіль?", - жартують в оригінальному повідомленні, додавши, що вже "всі втомилися від цієї банальної історії з сиром".

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На фото можна побачити, що цвіль досить серйозно вразила сир - однією невеликою плямою грибку справа не обмежилася.

Зіпсований сир, фото Telegram
Зіпсований сир, фото Telegram

Покупцю не пощастило помітити цей дефект ще в магазині, тому зіпсований товар споживачка принесла додому.

Про те, чи стала жінка звертатися до адміністрації супермаркету не повідомляється. Оскільки дефект товару очевидний, а чек вона зберегла і показала підписникам Telegram-канала, то особливих складнощів з поверненням грошей не мало виникнути - проте про це достеменно не відомо.

Варто зазначити, що вживання сиру зі звичайною цвіллю є смертельно небезпечним, а ось спеціальні види плісняви, навпаки, роблять продукт делікатесним.

У пості також зазначено, що сир було куплено в магазині на провулку Семафорному.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вусаті прусаки "окупували" фрукти у супермаркеті "Фуршет", відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пліснява, але не благородна - українцям продають зіпсовані продукти, фото відіб’ють бажання перекусити.

Також "Знай.ua" писав, Пардон, але краще вже з мишоловки — Мегамаркет "пригостив" киянина кошмарним сиром.