У суботу, 11 квітня, по всій Україні погода обіцяє бути сонячною та сухою, місцями вітряною. При цьому в східних і південних регіонах країни трохи похолоднішає.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що на крайній Півночі України та у східних областях є ймовірність невеликого дощу, або ж просто більш темних хмар.

"Атмосферний фронт, який нарешті приніс в Україну хоча б невеликі дощі та похолодання, завтра практично покине нашу територію", - написала синоптик.

У Києві у суботу прогнозується суха і тепла погода. Температура повітря в столиці вдень близько +13 градусів.

Атмосферний фронт, який нарешті приніс в Україну хоча б невеликі дощі та похолодання, завтра вже майже залишить нашу...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 10 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

11 квітня відзначається день пам'яті преподобного Марка, єпископа Арефусійського. Наші пращури у цей день слідкували за гусями: якщо вони високо летять – води буде багато, низько – до малої осінньої води. У цей час ламаються бруньки у чорної смородини, калини, червоної бузини.

погода на 11 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.