З початку 10 квітня бойовики 10 разів порушили режим тиші, обстрілявши позиції українських військових на Донбасі. В результаті ворожої атаки поранений боєць ЗСУ.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці прес-центру Операції об'єднаних сил.

"10 квітня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі з використанням заборонених Мінськими домовленостями озброєнь. Окупанти застосовували міномети калібру 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю", - сказано в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" ворог влаштував чотири обстріли з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї поблизу Опитного, Красногорівки та Авдіївки.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" було зафіксовано шість обстрілів.

Неподалік від Новозванівки ворог випустив 13 хв 120-го калібру. Захисників Новоолександрівка двічі обстріляли з мінометів калібру 82 мм, використавши 15 хв. Околицями Горіхово бойовики випустили вісім хв 120-го і десять – 82-го калібру, також вівся вогонь з гранатометів різних систем.

З мінометів калібру 82 мм вдарили по позиціях у Новотошковського – було випущено вісім хв. Біля Кримського вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Сьогодні, в результаті обстрілу ворожих, отримав поранення один з військовослужбовців Об'єднаних сил", – розповіли в ООС.

Вечірній брифінг щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 10 квітня 2020 року #ООС...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Vrijdag 10 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська ракета "Нептун" вразила ціль з відстані 100 км, захоплююче відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, ЗСУ змусили армію Путіна відповісти за кожен постріл у бік українців на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що крім окупантів на Донбасі, бійцям ЗСУ тепер доводиться боротися ще й з коронавірусом.