На просторах мережі все частіше з'являються скарги на адресу популярних мобільних операторів. На цей раз одну з найбільших компаній Vodafone звинуватили в неіснуючому боргe за використання інтернету. Про це повідомила Вікторія на сайті Otzyv.ua.

Vodafone, фото: delo.ua
Vodafone, фото: delo.ua

Так, за словами клієнтки, 1 квітня вона сплатила річний пакет послуг з урахуванням заборгованості за перевищений ліміт мобільного інтернету. Однак через кілька днів їй знову нарахували борг за використані МБ.

"У мене контракт і останні 12 міс. квітень19 - березень20 послуга Рік без абонплат. рахунок за березень 2020р 15грн за переліміт інтернету в пакеті. вартість пакету за квітень 60грн. на рахунку було 3.97 грн. з урахуванням залишку на рахунку борг на 01.04 - 71.03 грн. Внесла 732 грн. для оплати боргу 71.03 і 660 грн. для послуги Рік без абонплат. прийшла смс на рахунку 0.97 грн. послугу Рік без абонплат підключили. Сьогодні перевіряла рахунок - знову борг але вже 14.03 грн. У особистому кабінеті перевірила рахунок за березень 15грн., вартість пакету за квітень 60грн", - поскаржилася жінка.

Потім Вікторія звернулася до оператора, щоб розібратися в цій ситуації. До того ж, вона перестрахувалася та заскрінила докази своїх слів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зателефонувала оператору - у вас був переліміт інтернету в березні. Так я ж його сплатила 01.04! Відповідь - рахунок може формуватися до 02.04, ось вам 05.04 і нарахували. Зробила заявку фахівцю - будемо перевіряти скільки ви мб використовували. Виходить і 01.04 нарахували та 05.04 знову нарахували! А в особистому кабінеті ж інфо рахунок за березень 15грн всього - я все заскрінила з датою! Неподобство!" - обурюється клієнтка.

Скарга клієнтки, скріншот Otzyv.ua

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Vodafone звинуватили в крадіжці грошей та обмані своїх же клієнтів.

Як повідомляв портал "Знай.іа", мобільний оператор lifecell в розпал карантину підвищив ціни на тарифи.

Також "Знай.іа" писав, що клієнтка поскаржилася на Vodafone через подвійну оплату за пакет послуг.