Шмигаль переплутав Великдень з Різдвом і насмішив християн - гірше ще не було

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль хотів привітати українців із великим релігійним святом і переплутав Великдень з Різдвом. Про це стало відомо після того, як політик опублікував вітанння на своїй стоірнці в facebook.

У своєму привітанні католиків з Великоднем Денис Шмигаль написав: "Цей день люди традиційно проводять у сімейному колі, в компанії друзів і йдуть до церкви, щоб вітати народження Христа".

Шмигаль, скрін з відео
Шмигаль, скрін з відео

Обсервація українців з Абу-Дабі в санаторії під Києвом - силовики побили адвоката і реперку, відео

Українцям показали хроніки обсервації в санаторії під Києвом. Дівчину репера Київстонера разом з адвокатом не пустили на територію, де перебувають українці, які приїхали з Абу-Дабі. Групу підтримки виштовхали з території силовики.

Вже другий день більше сотні людей прибули з ОАЕ, проходять обсервацію у санаторії «Україна».

Евакуйовані українці, скріншот: Facebook
Евакуйовані українці, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Білл Гейтс розповів, коли світ знову "атакує" подібна до коронавірусу пандемія - "Близько"

Один із засновників компанії Microsoft Білл Гейтс заявив, що вакцина від смертельного коронавірусу може з'явитися лише через два роки, а також додав, що кожні 20 років людство може потерпати від схожого смертельного вірусу.

Білл Гейтс, фото з вільних джерел
Білл Гейтс, фото з вільних джерел

Вірянам закони не писані - українці з прутиками атакували церкви на Вербну неділю

Пандемія коронавірусу – не перешкода віруючим. Людей також не зупиняє введений карантин, і вони масово ходять до церкви на свята. А попи ситуацію контролювати навіть не намагаються. Відповідне відео розмістили на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Великдень, скріншот з відео
Великдень, скріншот з відео

У Зеленського анонсували новий етап розведення військ на Донбасі, перші деталі

Президент України Володимир Зеленський анонсував нове розведення військових формувань на Донбасі. Президент днями відвідав так звану лінію зіткнення.

За словами "слуги народу", існує ефективність розведення військ для зниження інтенсивності обстрілу. Зеленський зазначив, що збройні сили і уряд бачать результат. Він заявив, що зараз уряд України працює над узгодженням нових ділянок розведення, однак не уточнив терміни, у які українська сторона сподівається досягти угоди.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента