Один із засновників компанії Microsoft Білл Гейтс заявив, що вакцина від смертельного коронавірусу може з'явитися лише через два роки, а також додав, що кожні 20 років людство може потерпати від схожого смертельного вірусу.

Джерело: іноземне видання Financial Time

"Досвідчені компанії з вакцини багато чого до цього приносять, оскільки розуміючи безпеку та ефективність та як проходити випробування… І тому протягом наступних двох років, сподіваємось, через 18 місяців, ми отримаємо цю вакцину", - сказав він.

Біл Гейтс, фото ТСН
Біл Гейтс, фото ТСН

Водночас Гейтс упевнений, що люди нарешті зрозуміли, що через подорожі є "реальна можливість" появи подібних вірусів "кожні 20 років або близько того", і очікують від уряду пріоритетною роботою в цьому напрямку.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Тепер люди добре розуміють, що існує велика ймовірність того, що кожні 20 років один з таких вірусів, після подорожі світом, прийде знову", - сказав він.

Також підприємець висловив надію, що ситуація з коронавірусом дасть урок і краще підготуються до спалаху захворювання в наступний раз.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським пенсіонерам почали виплачувати щомісячну надбавку

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям обіцяють зарплати без податку та допомогу з субсидіями, але не все так просто.

Також Знай.ua писав, вже цієї осені, з початку нового опалювального сезону, деяких пільговиків можуть позбавити грошової допомоги від держави.