зупинка шахт, фото: metallurgprom
зупинка шахт, фото: metallurgprom

Вугілля не буде? Ахметов зупиняє найбільші шахти України

Припиняється робота найбільшого вугільного підприємства України — ДТЕК "Павлоградвугілля", а разом з ним ще 9 шахт і трьох збагачувальних фабрик. Причина — затяжна економічна криза в енергетиці України. Компанія ДТЕК вимушено призупиняє роботу 10 шахт і трьох збагачувальних фабрик.

Пожежа у Чорнобильській зоні, фото YouTube
Пожежа у Чорнобильській зоні, фото YouTube

Люди не справлялися, але допомогла сама природа — дощ загасив вогонь у Чорнобильській зоні

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ, пожежа в Чорнобильській зоні відчуження практично повністю погашено. Вогонь вже підбирався до території сховища радіоактивних відходів “Підлісний”. Однак рятувальникам допомогла погода.

Субсидії, фото: скріншот з YouTube
Субсидії, фото: скріншот з YouTube

Грошей немає, але ви тримайтеся – нардепи позбавили українців пільг та субсидій в пік карантину

Парламент схвалив зміни до бюджету на 2020 рік, пов'язані з перерозподілом коштів через пандемію коронавірусу. Нардепи скоротили витрати на виплату пільг та житлових субсидій на оплату комунальних послуг на 8,2 млрд гривень. Так, якщо затверджену до цього суму на зазначені витрати становили 47,5 млрд гривень, то після перерахунку залишилося 39,3 млрд гривень.

Віталій Кличко - фото з Фейсбук
Віталій Кличко - фото з Фейсбук

Найближчого соратника Кличка - Миколи Поровозника - спіймали на величезному хабарі

Співробітники СБУ на величезному хабарі піймали найближчого соратника Віталія Кличка - Миколу Поровозника. Як зазначається, заступник мера вимагав від забудовника 125 тисяч доларів. Про це повідомляє ТСН з посиланням на власні джерела.

українські пенсіонери, фото Pxhere
українські пенсіонери, фото Pxhere

Мільйони українців дочекалися обіцяної допомоги, коли прийде "тисяча Зеленського"

Рішення Верховної Ради про внесення змін до держбюджету на 2020 рік дозволило спрямувати понад 10 млрд гривень для виплати одноразової допомоги в розмірі 1 тисячі гривень для більш ніж 10,6 млн українців. Про це повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна, повідомляє прес-служба міністерства.