Клієнт державного банку ПриватБанк розповіла про те, як не змогла скасувати транзакцію і шахраї отримали 12 тисяч гривень від неї. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"Здрастуйте! 24.11.2019 я на сайті олх вирішила придбати планшет через олх доставку. Сплатила суму 12000 грн, але в ході розмови з «продавцем планшета» розумію що це шахраї і прошу банк заблокувати транзакцію за зверненням в службу підтримки. Співробітник банку прийняв заяву та запевнив що я можу спокійно спати. По виписці показало що гроші повернулися. Але вже 27.11.19 вранці мені приходить непоказне повідомлення що ці ж гроші з мого рахунку списані. Я відразу ж звернулася в банк, який я благала заблокувати транзакцію, і мені відповіли, що на жаль платіж підтверджений… чому? У мене виникає питання - де безпека клієнта??? Сформовано купа заяв, звернення в поліцію і т д, банк навіть прийняв заяву на оскарження транзакції і через 120 днів мені шановний приватбанк повідомляє що я можу забути про свої гроші. Відразу ж з'являється думка про те, що банк в змову з шахраями, якщо ж ні то доведіть протилежне. Сподіваюся вам важлива ваша репутація!", - обурилася клієнтка.

В Приватбанку спробували пояснити, чому сталася така ситуація і як можуть допомогти. У тому числі дали розповіли про те, що потрібно робити для врегулювання питання.

"Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. ПриватБанк завжди гарантує збереження Ваших коштів, але і Ви повинні дбати про безпеку своїх грошей. У випадку, коли при здійсненні платежу вводитися 3 d secure код – операція рахується як підтверджена Клієнтом та кошти списуються на рахунок отримувача. У даній ситуації, з нашого боку були прийняті всі необхідні заходи, щоб вирішити питання на Вашу користь. Однак процедура оспорюванння транзакцій відбувається згідно з правилами Міжнародних Платіжних Систем. Рекомендуємо Вам звернути до правоохоронних органів для подальшого врегулювання Вашого питання", - відповіли в Приватбанку.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у клієнтів Приватбанку намагаються вкрасти гроші, обіцяючи допомогу від президента.

Як повідомляв Знай. ua, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята, повне розклад.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк попередив про умови кредитних канікул.