Голова Національної поліції України Ігор Клименко відреагував на резонансний "штурм" нового супермаркету без дотримання правил карантину у Маріуполі та заявив, що усі причетні будуть покарані.

Про це йдеться на сайті Національної поліції.

Варто зауважити, що у Маріуполі попри карантин, спричинений коронавірусом, кілька сотень місцевих мешканців взяли "штурмом" новий магазин. Так, близько 200 осіб, зокрема й пенсіонери, частина з яких не мала масок, "ламали" двері та намагалися потрапити у супермаркет, бо їм нібито пообіцяли великі знижки.

Пенсіонери, фото: 0629"
Пенсіонери, фото: 0629"

"Така ситуація є нахабним та грубим порушенням встановлених карантинних обмежень. Це неприпустима поведінка посадових осіб цієї торговельної мережі. В умовах щоденного зростання кількості хворих на коронавірус наражати громадян, серед яких було чимало людей старшого віку, на небезпеку – не просто зухвало, а злочинно. Слідство встановить винних осіб, і вони нестимуть покарання", - наголосив Клименко

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Маріуполі дві сотні пенсіонерів "штурмом" взяли новий супермаркет, відео

Як повідомляв Знай.uа як оплатити комуналку на карантині онлайн — прості інструкції.

Знай.uа писав, пенсійний фонд України в смартфоні — як працюватиме новий мобільний додаток.