На великодніх вихідних в Україну знову прийде тепла погода і +20 градусів. При цьому північні регіони країни відчують на собі вплив циклону з півночі Європи Tanja – там різко похолоднішає до +9 +13 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

У п'ятницю, 17 квітня, найтепліше буде на Півдні України та на Закарпатті. Там стовпчики термометра покажуть до +19 +21 градусу.

"Вітер з північного заходу і заходу помірний, на сході місцями з сильними поривами. Невеликі дощі завтра отримають шанс на заході і ввечері на півночі України. На решті території – без опадів", - написала Діденко.

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати
Показати ще

У Києві у п'ятницю буде дуже свіжо. У другій половині дня збільшиться хмарність і є ймовірність невеликого дощу. Температура повітря в столиці буде в межах +11 +13 градусів.

В суботу і на Великдень опади малоймовірні, хіба що на півночі 19 квітня ймовірність невеликого дощу. Температура повітря знизиться до +10 +15 градусів.

Вже в понеділок, 20 квітня, дощів в Україні стане набагато більше.

17-го квітня континентальна частина Європи належатиме теплій повітряній масі. Карта. Температура повітря протягом дня...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 16 april 2020

погода на 16 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.