Інтерв'ю із звільненими з полону ЛДНР українцями

16 квітня в Україні відбувся перший в цьому році обмін полоненими між Україною і терористичними організаціями ЛНР і ДНР. На територію нашої країни повернулося 9 осіб з Донецької області і ще 11 – з Луганської. Всі вони відбували терміни в колоніях самопроголошених псевдореспублик за активну проукраїнську позицію. Тепер для цих людей життя починається заново.

Звільнені українці, фото: Telegram-канал Людмили Денисової
Звільнені українці, фото: Telegram-канал Людмили Денисової

Як повідомила омбудсмен України Людмила Денисова, обмін відбувся без інцидентів. Однак для обміняних людей нове життя починається з обсервації. Нове життя вони почнуть з двотижневого карантину в спеціалізованому закладі.

У ВООЗ винесли вирок Чемпіонату Європи та Олімпіади в 2021

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) скептично ставляться до проведення ЧЄ та Олімпіади влітку 2021, заявляючи, що пандемія не припиниться до того часу.

порожні трибуни, фото: marca
порожні трибуни, фото: marca

Радник ВООЗ Езекіль Емануель заявив, що масові заходи навряд чи будуть вирішені раніше осені 2021 року. Про це пише Marca.

"Якщо ми говоримо про великих скупченнях людей - конференції, концерти, спортивні заходи, то мені не зрозуміло, чому люди переносять події на жовтень 2020 року. Я не розумію, чому всі думають, що пандемія коронавірус і її наслідки припиняться так рано.

Українці перетворюються на жебраків - опитування показали масштаб катастрофи

Згідно з соціологічними опитуваннями, українці все менше стурбовані ходом епідемії коронавіруса, а все більше думають про те, що вони будуть їсти завтра, на які кошти вони будуть жити.

Наталя Мосейчук в програмі "Право на владу"
Наталя Мосейчук в програмі "Право на владу"

У програмі "Право на владу" ведуча Наталія Мосейчук представила результати соціологічних досліджень служби "Рейтинг", які показують, як українці оцінюють економічні зміни своїх сімей.

Мосейчук поставила жорсткий питання священикам

Пасха дала привід переключитися з теми коронавіруса на тему обмежень. Зараз українці часто сперечаються — чим є обмеження на Великдень: здоровим глуздом або порушенням прав і свобод громадян.

Незважаючи на заклики ієрархів різних церков, ми споглядаємо таку картину, коли на дворі деяких церков парафіяни сповідаються і причащаються з однієї ложки. Це викликає багато питань, які, можливо, не виникали б, якби було рішення про закриття церков на період карантину.

Копи знайшли винуватця багатоденного пожежі в зоні ЧАЕС

На Київщині правоохоронці спіймали ще одного чоловіка, через якого стався потужний пожежа на території зони Чорнобильської АЕС. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Київської області.

Варто зауважити, що днями відбувся черговий пожежа на території зони ЧАЕС: це був третій осередок вогню в зоні відчуження. Отже, правоохоронці виявили та самого зловмисника і повідомили йому про підозру.