З'явилася інформація, що попит на вантажників збільшився на 26%. Серед найпопулярніших вакансій – водії, охоронці та бухгалтери. Про це повідомляє OLX Робота.

Водій, pxhere

Так, кількість вакансій за березень 2020 року зросла у 8 з 24 сфер, а заробітні плати збільшилися майже в кожній другій.

"Якщо в минулому році найпопулярнішими працівниками серед роботодавців були продавці, то тепер країні більше потрібні водії. При цьому, їх зарплатні зросли на 3% порівняно з лютим - 18 500 грн. в середньому. Пропозицій з працевлаштування збільшилася на 3% у першому місяці весни водії могли вибрати вакансію для душі серед 4850 варіантів", - пишеться в дослідженні.

До речі, серед резюме найчастіше згадується професія водія. Продавцям, в середньому, пропонують 11,5 тисяч гривень на місяць.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На третьому місці в рейтингу офіс-менеджери: вакансій стало на 7% більше, середня зарплатня в березні склала 15 тисяч гривень.

Також значно зріс попит на вантажників. Вакансій стало більше на 26%, а середня зарплатня зросла на 4% (тепер 12 тисяч гривень).

Топ-5 закривають кухарі, яким пропонують приблизно 12,5 тисяч гривень на місяць.

Більш того, значно зростає кількість вакансій на віддалену роботу (зараз більше тисячі).

Вакансії, OLX Робота

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Дубинський сказав, у чому бачить вихід з економічної кризи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", експерт розповів, де Україні брати гроші в умовах кризи.

Також "Знай.ua" писав, що буде з авіакомпаніями після карантину.