Останнім часом споживачі все частіше скаржаться на те, що твердий сир, куплений у супермаркеті, виявляється з пліснявою. І мова тут йде, на жаль, зовсім не про так звану "благородну" плісняву, яку використовують у сирній справі - продукт вражений небезпечним для здоров'я грибком.

Таке сталося і з товаром з супермаркету АТБ у Дніпрі. Там на полицях супермаркету зацвів сир, хоча термін придатності був ще більш ніж нормальним.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Про це повідомляє Telegram-канал "Черный список", який розміщує споживацькі відгуки.

"Коли сиру дуже погано. Куплений в # АТБ на проспекті Калнишевського. Мав бути придатним до червня, але як би ось", - йде мова в оригінальному повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На фото можна побачити, що сир досить помітно вкритий зеленою пліснявою, вживання якої в їжу є небезпечним для здоров'я.

Цікаво, що це не поодинокий випадок з українськими супермаркетами. Нещодавно в одеському супермаркеті торгової мережі "Фуршет" українці придбали сир, який вразила цвіль.

Про те, чи стала споживачка звертатися до адміністрації супермаркету не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вусаті прусаки "окупували" фрукти у супермаркеті "Фуршет", відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пліснява, але не благородна - українцям продають зіпсовані продукти, фото відіб’ють бажання перекусити.

Також "Знай.ua" писав, Пардон, але краще вже з мишоловки — Мегамаркет "пригостив" киянина кошмарним сиром.