Метеоритний дощ у квітні, зможуть спостерігати жителі всієї землі. Наша планета щорічно проходить крізь шлейф пилу, який залишає після себе комета Тетчер.

Метеоритний дощ досягне свого піку 22 і 23 квітня.

Метеори згорають, коли проходять через атмосферу Землі і залишають після себе довгі спалаху.

Відомо, що комети Тетчер необхідно цілих 415 років, щоб зробити один оборот навколо Сонця. Комета викидає пил, коли підлітає до зірки і викидає пил.

Зоряне небо, фото: Pixabay
Зоряне небо, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цей метеорний хвіст йде із сузір'я Ліри, яке знаходиться у Північній півкулі.

Метеоритний потік Лириды досягне свого піку протягом четвертого тижня квітня. І хоч це явище є не самим видовищним, проте стабільним – зазвичай за одну годину кожну ніч пролітає близько 20 метеорів.

Крім метеоритного дощу в кінці квітня, а саме 28 числа українці зможуть спостерігати сверхяркую Венеру. Побачити її найпростіше можна буде , якщо дивитися перед заходом Сонця на захід, а перед сходом сонця – на схід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, які події приготувала людству весна.

Як повідомляв Знай. ua, рожева суперповня здалася Європі у всій красі.

Також Знай. ua писав, що коли озброюватися телескопом у квітні.