Клієнт державного банку ПриватБанк розповіла про те, як потрапила на шахрайку, яка взяла у неї гроші і заблокувала, зник зі зв'язку і яке рішення запропонував банк. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"Шахраї в Instagram скинула гроші за джинси, і опинилася в нс. Ось дані. номер картки 4149 4991 10217716 Данильченко Христина Віталівна опл.724грн. Відразу звернулася в приват мені порадили звернутися в поліцію.", - повідомила клієнтка банку.

В Приватбанку розповіли про те, що потрібно робити для врегулювання питання і підкреслили, що важливо звернутися в поліцію саме постраждала від шахраїв, адже розслідування шахрайства знаходяться за юрисдикцією банку.

ПриватБанк розповів, що вони працюють разом з правоохоронними органами для того, щоб розшукати і затримати шахраїв, однак у ситуації, яку описала жінка, вони обмежені в своїх можливостях.

"Розслідуванням випадків шахрайства, а також розшук та затримання злодіїв, згідно з законодавством, знаходяться за межами юрисдикції банку. Цим займаються правоохоронні органи, а банк в свою чергу завжди готовий сприяти цьому будь-яким необхідним чином. У разі спроби здійснення за Вас шахрайських дій банк не може виступати в ролі заявника в поліцію, в зв'язку з тим, що стороною, проти якої ці дії були спрямовані є Ви. Для проведення розслідування за фактом шахрайства ми рекомендуємо Вам звернутися у правоохоронні органи, які можуть отримати за оформленими у відповідності з чинним законодавством запитом усю необхідну інформацію.", - відповіли в Приватбанку.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у клієнтів Приватбанку намагаються вкрасти гроші, обіцяючи допомогу від президента.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк розповів, куди звертатися потерпілим від шахраїв.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк попередив про умови кредитних канікул.