Для того, щоб випробувати мікрохвильовку, вирішили використовувати патрони 50. BMG, якими зазвичай стріляють з Barret - дуже потужної і далекобійної гвинтівки.

Не минуло й кількох хвилин, як раптом пролунав гучний звук. Патрон вистрілив, вибивши дверцята мікрохвильовки і врізавшись у шматок металу. На місці, де лежав патрон, утворилася чорна вм'ятина. На відео ми з вами можемо спостерігати, як після 2-х хвилин "готування" куля в мікрохвильовки просто вибиває двері і розносить її вщент.

Експеримент, фото: youtube
Експеримент, фото: youtube

Робимо висновок, що теплове випромінювання може впливати на патрон, в результаті чого народжується некволий такий постріл.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Експеримент, фото: youtube
Експеримент, фото: youtube

Відмінною особливістю трасуючих снарядів є здатність світитися в польоті, залишаючи ясно видимий слід для стрільця. Їх застосовують в артилерійських системах прямої наводки, а також боєприпаси до стрілецької зброї. Побачити кулю в польоті неможливо, а обчислити траєкторію польоту по слідах від пострілів на середні та дальні дистанції часто буває важко, особливо якщо перестрілка відбувається в нічний час. Саме для цього трасуючі снаряди використовують для коригування стрільби, до того ж вони володіють запальним дією і при попаданні в легкозаймистий об'єкт запалюють його.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше приніс свою смерть додому - на Донеччині від вибуху загинув молодий хлопець.

Як повідомляє портал "Знай.uа" призов до лав ЗСУ знову перенесли, потенційним строковикам встановили нові терміни.

Також "Знай.uа" писав, що маски – не щити - як доглядати за головними засобами захисту.