У середу, 22 квітня, на території України переважатиме прохолодна і вітряна погода. Температура повітря підвищиться до +10 +14 градусів. Найтепліше буде на Закарпаття – до +14 +17 градусів.

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в ніч на середу в Україні буде до +2 +5 градусів з локальними заморозками.

Крім того, країну накриє атмосферний фронт, тому можливі окремі слабкі дощі на Заході, в центральній частині і на Сході.

"Але опади передбачаються настільки слабкими, що можуть замінятися просто збільшенням хмарності", – написала Діденко.

Синоптик також зазначила, що Південь України будь-яких істотних опадів, навіть хмарності, який-то більш серйозною уникне – буде сонячно.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Києві вночі +2 + 5 градусів, а вдень очікується +11 +12 градусів. Вітер північно-західний, поривчастий. Опадів у середу в столиці не передбачається.

22--го квітня в Україні погода особливо не зміниться. Ще побуде оця холодяка вітряна із північним та північно-західним...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 21 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

22 квітня вшановується пам'ять святого мученика Вадима, архімандрита. Наші пращури помітили, що можна очікувати сухого літа, якщо до цього дня ще не встановилась стабільна тепла погода.

погода на 22 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.иа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.иа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.