Доступне розмитнення “євроблях” хвилює всіх власників автомобілів на іноземній реєстрації, адже за доступне розмитнення вони боряться не один рік. І ось настав той час, коли нардепи пообіцяли затвердити законопроект, який допоможе всім “євробляхерам”.

Слід відзначити, що даний законопроект був зареєстрований у Верховній Раді ще восени 2019 року, але його досі не розглянули.

Євробляхи, фото: hyser.com.ua
Євробляхи, фото: hyser.com.ua

За словами експертів, депутати зовсім не проти прийняти документ, адже після закінчення карантину державний бюджет буде практично на нулі, і хоча б якесь наповнення буде лише на користь.

Багато українців, щоб звести кінці з кінцями використовують “євробляхи” для того, щоб прогодувати себе і свою сім’ю в умовах жорсткого карантину. Тож, прийняття законопроекту просто необхідне для мільйонів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Євробляхери, фото: znaj.ua
Євробляхери, фото: znaj.ua

Коли була знижка на розмитнення авто 50%, то “євробляхери” досить непогано користувалися такою знижкою. Можливо парламентаріям варто подумати і прийняти відповідні поправки до законодавства.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, посилення карантину в Україні — що робити, коли зупинила поліція.

Як повідомляв портал "Знай.ua", євробляхерів змусять терміново стати на облік, лишилося 10 днів — повний список документів. Українцям пояснили, яка доля чекає "євробляхи" під час карантину

Також "Знай.ua" писав, СБУ затримала легендарного генерала "Шайтана" - виявився перевертнем ФСБ. СБУ викрила генерал-майора, який працював на ФСБ РФ