У четвер, 23 квітня, переважатиме суха, маловітряна погода. В Україну повертається тепло, місцями сонце прогріє повітря до +17 градусів. Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Четвер в Україні буде сонячним, теплим і маловітряним, хіба що на Сході пориви можуть досягати сильних 15 метрів на секунду. Антициклон витягнеться з Атлантики через Німеччину, Польщу і приведе в своїй зоні впливу суху погоду", - пише синоптик.

Протягом дня температура повітря буде в межах +12 +17 градусів. Ніч залишиться холодною – +2 +6 градусів, місцями можливі заморозки 0 -3 градуси.

Найтепліша погода прогнозується на Волині, Львівщині та Закарпатті – +16 +18 градусів. Найхолодніше буде на Буковині, в Одеській, Донецькій, Луганській, Харківській, Сумській та Чернігівській областях. Там стовпчики термометрів покажуть +13 +15 градусів.

До Києва в четвер прийде тепло, опадів не передбачається. Температура повітря в столиці складе +14 +16 градусів.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Четвер в Україні буде сонячним, теплим та маловітряним, хіба на Сході пориви можуть досягати сильних 15 м/с. Карта...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 22 april 2020

Народний прогноз погоди в Україні

23 квітня відзначається день пам'яті святих мучеників Терентія, Помпія та інших. У цей день у давнину спостерігали за сонцем: "Якщо сонце зійде червоне у туманному серпанку – рік буде хлібородним. Якщо викотиться із-за гори – доведеться переорювати озиме поле та засівати яровиной". У цей час розкриваються бруньки у груші, біля дуба. Сходять нарциси, крокуси, а при ранній і теплій весні можуть цвісти.

погода на 23 квітня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.