З'явилася інформація, що в ніч на суботу, 25 квітня, приблизно о 01:00 в Одеській області мешканці відчули кілька підземних поштовхів. Про це повідомляє видання "Думська".

Так, згідно з даними сейсмологів, було зафіксовано три землетруси магнітудою 4,72, 4,9 і 5,3 балів, епіцентр яких перебував у так званій зоні гірського хребта Вранча (Румунія). Саме відгомони цих коливань дійшли навіть до Одеської області.

Також слід зазначити, що сильніше всього коливання грунту відчувалися на півдні області, в Буджаку. В Одесі їх відчули в основному жителі багатоповерхівок, так як поштовхи відчувалися досить слабо.

Карта, скріншоти

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в акваторії Тихого океану стався землетрус магнітудою 7,2 бали. На Курилах евакуювали 400 осіб і оголосили тривогу цунамі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в період Пасхи на Закарпатті фахівці зафіксували одразу два землетруси магнітудою 3,1 і 1,5 балів.

Також "Знай.ua" писав, що на півночі Японії з епіцентром в Тихому океані між островами Хонсю і Хоккайдо зафіксовано потужний землетрус.