У Чернівецькому слідчому ізоляторі вранці 25 квітня стався бунт: ув'язнені забарикадувалися у камерах, декілька осіб порізали собі вени. Адміністрації СІЗО довелося застосувати силу. Причиною заворушень стало розміщення у закладі ув'язненого з коронавірусною хворобою COVID-19.

Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на власні джерела.

Як стверджує видання, адміністрація СІЗО два дні намагався перешкодити переміщенню до закладу особи з COVID-19, але Міністерство юстиції було невблаганним.

Уранці суботи 25 квітня особовий склад СІЗО було зібрано по тривозі - було виявлено, що ув'язнені трьох камер забарикадувалися, також люди почали різати собі вени.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Ситуація у закладі загострилась. Як повідомляють у виданні, п'ятеро співробітників СІЗО вже подали рапорти про відставку.

Проблема також загострюється тим, що будівля СІЗО дуже мала і стара - воно було збудованим ще на початку ХІХ століття. Також у закладі, як і у більшості пеніцитарних інституцій України, наразі відчувається гострий дефіцит засобів захисту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Україні виготовили 200 тисяч тестів на коронавірус - хто отримає їх першими.

Як повідомляв портал Знай.ua, В'язні влаштували бунт в колонії з пожежею і вбили людину — деталі події.

Також Знай.ua писав, Перевалило за 8 тисяч - МОЗ оприлюднило дані з коронавірусу на 25 квітня.