У місті Ангарськ Іркутської області сталася пожежа у виправно-трудовій колонії №15. Передував цьому масовий бунт ув'язнених, в якому брали участь понад 800 осіб. Спочатку підпалили швейний цех, за ним зайнялося ПТУ, а також склад балонів зі скрапленим газом. Зараз пожежа практично ліквідовано. Укладені перешкоджали гасіння і навіть перегорнули одну з пожежних машин.
Бунт ув'язнених у колонії №15 розпочався 9 квітня. Повідомляється, що причиною стало жахливе поводження з боку адміністрації. Ув'язнені масово почали різати руки. 10 квітня адміністрація виправної установи відрапортувала, що бунт придушили, а людей, які різали себе, доставили в медичні установи.


Пізніше з'ясувалося, що в результаті бунту ув'язнених в Ангарську був убитий один чоловік. Його ім'я не називають, відомо лише, що він 1989 року народження. Повідомляється, що на тілі виявлені ознаки насильницької смерті. Для придушення бунту залучили спецназ. Зараз колонія оточена, і до неї не можна підходити ближче ніж на 5 кілометрів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська ракета "Нептун" вразила ціль з відстані 100 км, захоплююче відео.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, ВСУ змусили армію Путіна відповісти за кожен постріл у бік українців на Донбасі.

Також портал Знай.ua писав, що крім окупантів на Донбасі бійцям ВСУ тепер доводиться боротися ще й з коронавірусом.