Порошенку і Турчинову будуть обирати запобіжний захід вже найближчим часом, - Олег Ляшко

Політик Олег Ляшко зробив термінове заяву у своєму Twitter про те, що Генпрокуратура найближчим часом планує оголосити підозру колишньому главі ВМФ адміралу Воронченку, екс-секретару РНБО Олександру Турчинову, і колишньому президенту Петру Порошенку.

Олег Ляшко \\ скріншот з відео
Олег Ляшко \\ скріншот з відео

Викладач у 5 років - маленька Ніколь з Прикарпаття веде відеоуроки з китайської мови

Стало відомо, що 5-річна Гао Марія-Ніколь ще ходить до дитячого садочка, але вже вчить дітей та дорослих китайської мови. Про це повідомляє BBC News.

Так, з початку карантину дитина щодня записує відео, на яких рахує, танцює, співає, розповідає про тварин, кольори, національні страви та багато іншого.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Дельфін" Ніколаєв та "русалка" Корольова посперечалися, хто митиме посуд і їстиме — Тарзан навіть й гадки не мав, відео

В мережі спливли архівні кадри, на яких відображені ще зовсім молоді Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова. На відео, яке можуть пам'ятати лише найвідданіші шанувальники співачки, можна побачити як Наташа намагається з'ясовувати стосунки. Це й не дивно, адже артистці тоді не було ще навіть 30 років, зовсім юна була тоді "Русалка", а дельфін покірно слухав.

Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова, скріншот: Isntagram
Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова, скріншот: Isntagram

У древньому вулкані Мексики виявили базу НЛО: один корабель потрапив на відео

Мисливці за інопланетянами помітили білий об'єкт, який, як стверджують деякі, був НЛО. Він вилітав з жерла вулкана Попокатепетль, недалеко від Мехіко. Спостереження проводилося на веб-камерах, які постійно контролюють вулкан заввишки 5426 метрів, в народі званий Ель-Попо.

НЛО в Мексиці \\ кадр з відео
НЛО в Мексиці \\ кадр з відео

Лише "вогняна" зірка допоможе – вчені назвали дієву зброю проти коронавірусу

У Білому домі американські вчені оприлюднили унікальне дослідження, в якому стверджується, що смертельний коронавірус дуже сильно втрачає свої властивості під впливом сонячного світла, тепла та вологи.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images