В українській столиці, яка, як й інші українські міста закриті на карантин, відбуваються тривожні події. Повідомляється, що група підлітків у відомому торговельному центрі влаштувала справжній хаос. Молоді люди, як розповіли очевидці, незаконно заволоділи продукцією місцевого супермаркету (який тільки один працює в ТЦ) і вступили в сутичку зі співробітниками охорони магазину.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

"Троєщина, ТЦ Район, неповнолітні викрали товар, після чого напали на охорону, поліція не приїхала і не затримала порушників.", - підписали публікацію в пабліку "troeshchinainsta".

Також з відзнятих кадрів можна зрозуміти, що багато хто з учасників сутички, незважаючи на карантин, не мали при собі засобів індивідуального захисту, що ставило під загрозу багатьох відвідувачів магазину. Ось така молодість, за помилки доведеться відповідати за законом, адже порушників поки поліція не затримала, а особи були зняті на камеру.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, збільшується щодня — МОЗ оприлюднило дані по COVID-19 на 26 квітня.

Як повідомляв Знай.uа глава "Укрпошти" Смілянський заробив під мільйон гривень, поки українці сидять на карантині.

Знай.uа писав, під Дніпром поліція затримала мера, Філатов офіційно прокоментував інцидент.