Погода в Україні у понеділок, 27 квітня, і аж до середи охолоджуватиме людей. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

Погода, скріншот з facebook Наталки Діденко
Погода, скріншот з facebook Наталки Діденко

За словами Діденко, циклон Walli сьогодні ще - над нами, а завтра вже опиниться за межами України. Свої речі він забере з собою, дощі та сильний вітер, а на зміну йому прийде антициклон Odilo. Цей антициклон тобто, зумовить переважно суху погоду в більшості областей України.

Вплив старіючого циклону завтра ще побуде причиною дощів у східній частині України та на Сумщині. Пару крапель може впасти на Київщині, Одещині та в районі Карпат.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Вітер залишається не дуже комфортним, рвучким, проте сильним - лише на Сході України. Напрямок - північно-західний. Не встигло потепліти - знову холодає. Цієї ночі можливі заморозки. Окрім Півдня та Сходу. Вдень у понеділок передбачається +11+16 градусів, на Закарпатті +14+19 градусів", - прогнозує синоптик.

У Києві завтра без істотних опадів. Вітер поривчастий, північно-західного напрямку. Вночі холодно, +2+5 градусів, на околицях ймовірні заморозки, вдень +12+14 градусів.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

З вівторка температура повітря знову почне підвищуватися і середа-четвер вже рвоне до +20 градусів.

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.