Справу Катерини Гандзюк розкрито - слідство назвало імена замовника та організатора вбивства

Слідство у справі Катерини Гандзюк завершено, прокуратура назвала замовником нападу на активістку Владислава Мангера, а організатором - Олексія Левіна.

Наразі Мангера і Левін мають статус підозрюваних. Їм загрожує від 7до10 років позбавлення волі.

В Україні після масових протестів відкриють сотні ринків, названо терміни та умови

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після серії протестів у регіонах Камбін готується до відкриття 280 ринків. Президент Володимир Зеленський схвалив розгляд цього питання на найближчому засіданні уряду.

"Встановимо чіткі правила і давайте дозволимо їм працювати безпечно. Потрібно вчитися жити і працювати в нових умовах", - підкреслив президент, повідомляє його офіс.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Польські фермери ризикую втратити врожай без заробітчан, готують чартери в Україну

Карантин привів до того, що зараз у Польщі не вистачає робочої сили. З цієї причини бізнесмени мають намір організувати чартерні рейси, на яких в країну привезуть з України заробітчан.

Про це заявив в ефірі польського каналу TVP президент служби персоналу промисловців Кшиштоф Инглот.

фото Getty Images
Збір врожаю, заробітчани \\ фото Getty Images

Обсервація та самоізоляція по-новому – для українців розробили механізм дій

В Україні змінився порядок прибуття громадян з інших країн під час пандемії коронавіруса.

Тепер громадянин, який прибуває з-за кордону, обов'язково повинен встановити додаток "Дія" і поїхати на самоізоляцію. У випадку, якщо додаток не встановлено, то він зобов'язаний відправитися на обсервацію.

Карантин залишив без роботи тисячі українців — у Кабміні пояснили, що робити

На період карантину допомогу по безробіттю почали виплачувати з першого дня, а не через три місяці після реєстрації в службі зайнятості. Однак нововведення стосується тих осіб, які звільнилися з останнього місця роботи за власним бажанням починаючи з 12 березня поточного року.