Український журналіст і блогер Михайло Шнайдер звернув увагу своїх читачів на те, як йдуть справи в охопленому пандемією коронавірусу Нью-Йорку. Відомо, що людям безкоштовно видають соціальну допомогу у вигляді продуктів харчування.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Публікація Михайла Шнадера, Facebook
Публікація Михайла Шнадера, Facebook

"Новини з паралельної реальності. Ось такі продуктові набори у зв'язку з епідемією коронавірусу, один раз на тиждень абсолютно безкоштовно роздають жителям Нью-Йорка. Всім бажаючим і без всяких довідок та талонів...", - пише Михайло Шнайдер.

За інформацією американських ЗМІ, відомо, що протягом доби у Сполучених Штатах Америки зафіксували понад 21,5 тисячі нових хворих на нову коронавірусну інфекцію та 1130 смертельних випадків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Загалом в Штатах зафіксовано 890 524 випадків коронавірусу і 51 017 випадків смерті. Зазначається, що в найближчі дні можуть фіксувати збільшення летальних випадків. Оскільки країна не включила "ймовірні випадки смерті".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Том Генкс покинув все, щоб відповісти на лист 8-річного хлопчика. Ось що там було написано.

Як повідомляв Знай.uа натовп влаштував "голодні протести" через карантин, є загиблі.

Знай.uа писав, не працює кожен сьомий – люди масово страждають від "епідемії" безробіття, що загрожує країні.