На Закарпатті, де коронавірусною інфекцією заразилися вже 375 осіб, в тому числі і 89 медичних працівників, лікарі і медсестри навіть у найскладніших життєвих обставин не втрачають оптимізму.

Так, медичні працівники обласної клінічної лікарні ім. А. Новака, які лікують хворих з COVID-19, записали веселий танцювальний відеоролик.

Бригади працюють в цьому закладі позмінно – 7 днів поспіль, не виходячи з лікарні. Про те, як проходять їхні складні трудові будні, вони показали у веселому ролику.

Зокрема, медики продемонстрували, як переодягаються в спецодяг. Крім того, вони виконали кумедний танець під пісню з кінофільму "Титанік".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У мережі стрімко поширюється мода на танець "профілактика коронавірусу" - з не меншою швидкістю, ніж сам COVID-19. Тренд "запустила" на Tik Tok пара танцюристів з В'єтнаму, яка поставила танець на пісню "Мийте руки" на замовлення в'єтнамського Національного інституту здоров'я. У ній звучить заклик частіше мати руки й не торкатися до обличчя.

Тисячі людей приєдналися до Челенджу - вони знімають власні відео вірусного танцю (як в буквальному, так і в переносному сенсі) і викладають їх в мережі. Не втримався навіть британський комік Джон Олівер, який виконав танець в ефірі своєї програми Sunday.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "держава в смартфоні" буде стежити за самоізоляцією українців.

Як повідомляв Знай. ua, заробітчанин покінчив з собою на обсервації.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського українців змусять встановити додаток для самоізоляції.