Зеленський підписав закон про ринок землі в Україні, основні положення документу

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про ринок землі. Про це повідомили на сайті глави держави у вівторок, 28 квітня. Документ передбачає формування законодавчого поля для запровадження ринкового обороту земель сільськогосподарського призначення.

Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото: president.gov.ua

Тепле місце Кравцова в Укрзалізниці зайняв Юрик – що відомо про "простого чиновника з мільйонами на рахунках"

Новим керівником Укрзалізниці став Іван Юрик. Він є досвідченим залізничником і за сумісництвом мільйонером.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про це написав відомий журналіст та блогер Михайло Шнайдер у своєму Facebook.

Іван Юрик, фото: Соцмережі
Іван Юрик, фото: Соцмережі

Українцям, які втратили роботу на карантині, виплатять допомогу - кому та скільки

Держава має намір компенсувати роботодавцям частину виплат співробітникам. Комусь – більше, комусь – менше, хоча і не всім.

З 6 млрд грн, які Кабмін виділив на фінансування допомоги для безробітних на позачерговому засіданні 24 квітня, 1,277 млрд грн підуть на виплату допомоги по безробіттю, а ще 4,723 млрд грн – допомоги по частковому безробіттю.

безробіття, фото Pxhere
безробіття, фото Pxhere

Суворі обмеження та вхід по одному, Ляшко назвав головні умови відкриття ринків

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів про те, як після відкриття будуть працювати продовольчі ринки в умовах карантину.

Ляшко зазначив, що Кабмін вирішить це питання в середу. Також він розповів про головні заборони і норми, які зобов'язані дотримуватися при відкритті та роботі ринку.

Українським пенсіонерам світить три доплати - кому варто приготувати документи

У травні 2020 року українським пенсіонерам проіндексують виплати, після даної процедури громадяни отримають надбавку до щомісячних виплат, а деякі категорії пенсіонером можуть розраховувати навіть на надбавку, або кілька додаткових виплат.

українські пенсіонери, фото Pxhere
українські пенсіонери, фото Pxhere