Заробітчани, скріншот: YouTube
Заробітчани, скріншот: YouTube

Українські заробітчани не повернуться до Польщі після пандемії – озвучено тривожний прогноз

Після закінчення пандемії коронавірусу кількість українських заробітчан у Польщі, яким дозволять повернутися на роботу, значно знизиться. Таку думку озвучив глава департаменту з питань України, Білорусі та Молдови Центру східних досліджень Войцек Конончук.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Мільярди безробітним і програма кредитів – Зеленський записав термінове звернення до народу

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

11 травня Україна виходитиме з карантину, який було запроваджено 12 березня для недопущення розповсюдження коронавірусу. Завдяки цьому в країні не відбулося масового зараження людей. Про це заявив президент України Володимир Зеленський у черговому відеозверненні до українців.

Мобільний оператор, скріншот: YouTube
Мобільний оператор, скріншот: YouTube

Оператор Vodafone накрутив ціни на тарифи в розпал карантину, вартість не обрадує

Популярний мобільний оператор Vodafone повідомив про підвищення тарифів на зв'язок в Україні. Як відзначили в прес-службі компанії, однією з причин подорожчання є повна відсутність доходу від роумінгу з-за кордону. Крім того, причинами є витрати на будівництво нової інфраструктури, а також значне зростання навантаження на мережу.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Бензин і дизель різко впали в ціні на українських АЗС, де дешево заправитися

На українських АЗС відчутно знизився в ціні бензин марок А-92 і А-95, а також дизель. На це вказують дані "Консалтингової групи А-95". Так, в середньому ціна впала на 24 коп. і 22 коп. відповідно. Найбільше пощастило тим, хто заправляється в Донецькій і Харківській областях.

Ігор Коломойський, фото:скриншот видео
Ігор Коломойський, фото:скриншот видео

НАБУ готується оголосити підозру Коломойському

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) може вже найближчим часом оголосити підозру олігарху Ігорю Коломойському по справі ПриватБанку. Про це повідомив директор НАБУ Артем Ситник.