4 травня, після вихідних, в Україні курс долара буде становити 26,95 грн/ $ (до вихідних, 30 квітня, довідковий курс долара був 26,97 грн/$).

Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на вихідні дні, 2-3 травня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у п'ятницю, 1 травня, трохи впав у ціні. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 3 травня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 26,9592 гривень;

- 1 євро – 29,2939 гривень;

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Таким чином, курс долара став дешевше на дві копійки. При цьому євро збільшився в ціні на 5 копійок.

Обмін валют, скріншот з відео
Обмін валют, скріншот з відео

Зазначається, що курс іноземної валюти в банках і обмінниках може відрізнятися.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні з'явився перший сайт з медитаціями. Проект #медитуй спрямований на те, щоб допомогти людям впоратися зі стресом, почуттям тривоги і безвиході.

Також портал Знай.uа писав про журналіста, який розповів, чому IQOS найкраща альтернатива палінню і як змінилося його життя за рік без цигарок.