В Україну з-за кордону евакуювали спецрейсами сотні громадян

З'явилася інформація, що в Україну прибули чотири спеціальних рейсу з понад 550 евакуйованими пасажирами з Нью-Йорка (Америка), Лісабона (Португалія), Парижа (Франція) і Цюріха (Швейцарія). Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

літак, фото Pxhere
літак, фото Pxhere

"Серед прибулих не було осіб з підвищеною температурою тіла або скаргами на наявність симптомів захворювання ГРВІ. Пасажири цих авіарейсів вибрали передбачений карантин із застосуванням програми "Дій вдома", – йдеться у повідомленні.

Богдан написав про початок президентської кампанії

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Колишній глава Офісу Президента Андрій Богдан прокоментував посаду юриста і політика Андрія Портнова, в якому той передбачив дострокові вибори глави держави. Богдан іронічно зазначив, що президентська кампанія якраз у розпалі, а Портнов вирвався вперед.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Так у нас тут реальна президентська виборча компанія у розпалі. Портнов вирвався вперед. Хлопці, Ви куди ? Восени, сказано ж, восени!", - написав Богдан.

Скандальна Фаріон не змогла стримати мову перед нардепом Верещук

Українська політикиня Ірина Фаріон грубо прокоментувала висловлювання народного депутата від фракції "Слуга народу" Ірини Верещук, яка висловила свою думку про трагедії 2 травня в Одесі.

В оригінальному повідомленні Верещук сказала, що вважає необхідним прощення в ситуації з одеської трагедією.

Скріншот Facebook
Скріншот Facebook

"Одеська трагедія - це одна з наших ран, яка не загоюється. З такими ранами важко йти далі. Визрівання нації іноді, на жаль, не обходиться без трагічних подій. Але шлях у майбутнє лежить через прощення. Поки ми не знайдемо мир в нашому минулому, не буде миру в нашому майбутньому.

Українці принизили медиків безкоштовної юшкою

Кандидат медичних наук Ольга Крамарева розповіла, що в одному з супермаркетів пропонували оплатити обід для лікаря за 47,5 гривень. Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, жінка сприйняла таку пропозицію, як приниження. Крамарева зазначила, що тепер, схоже, лікарі повинні отримувати замість заробітної плати тільки їжу.

"Нагодуйте лікаря?! Ви серйозно? Нагодуйте бездомних тварин! Для чого це приниження? Яким ви бачите свого лікаря? Розумним, зацікавленим, що володіє всіма сучасними методами діагностики і лікування, відвідує актуальні конференції, семінари, майстер-класи? Або тим, кого треба нагодувати? Тепер ми працюємо за їжу?" – обурилася вона.

Моз спробував утримати українців вдома

Грати в відеогру, ліпити вареники або прибирати в масці, окулярах та спецкостюмі - такий соціальний відеоролик підготувало Міністерство охорони здоров'я. Його гаслом стало: “Побудь вдома ще трохи”, а риторична ситуація побудована навколо складності і відповідальності професії медиків в ці часи.

Коротке відео показує життя звичайної української сім'ї на карантині: кухня, уроки, ігри з дітьми, час відпочинку перед екраном гри. При цьому всі персонажі одягнені в спецівки, маски та окуляри.