Жорсткий карантин в країнах Європи і в Україні фактично паралізував світ. Український туризм - не виняток. Зачинені кордони, спустошені світові курорти, готелі, скасовані екскурсійні поїздки. Туристичні компанії понесли колосальні збитки.

Керівник турагентства Браво Тур Віктор Харченко розповів, чи є шанси на відпочинок в осяжному майбутньому.

Відпочинок, фото pxhere
Відпочинок, фото pxhere

"У багатьох країнах намічається послаблення карантинного режиму. Окремі країни називають конкретні терміни початку туристичного сезону з відкриттям кордонів. Одна українська авіакомпанія відкрила продаж авіаквитків, на Мальдіви, на Гоа (Індія). Але у нас бронювання ніяких турів ще не почалося!", - зазначає експерт.

Українцям варто знати, що цього літа будуть зміщені календарні строки відкриття купального сезону, тривалості змін дитячого оздоровлення та вартості обслуговування.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відпочинок, фото pxhere
Відпочинок, фото pxhere

Експерти туризму стверджують, що внутрішній (в'їзний) туризм повинен запрацювати першим, лише пізніше відкриються державні кордони, запрацюють міжнародні авіалінії, відкриються екскурсійні маршрути по зарубіжжю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям заборонили виїжджати на заробітки, як тепер потрапити до Польщі.

Як повідомляв портал Знай.uа, посуха в Польщі поклала край планам заробітчан, такого не було останні 100 років.

Також портал Знай.uа писав, що Європа зглянулася над українцями і пустила на заробітки, але є великий нюанс.