У вівторок, 5 травня, на території України триває сезон дощів. Так, на Заході очікуються опади, інші регіони накриють грози. Температура повітря в більшості областей підніметься до +17 +22 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Проте завтра ймовірність гроз значно зменшиться, якщо взагалі не зникне, в західній частині України", - уточнила Діденко.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

У центральних областях, у більшості північних, південних і східних областях пройдуть грози. Також можливі град та шквали.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

На Заході буде прохолодно – + 12 + 17 градусів. А вночі там стовпчики термометрів опустяться до +3 +7 градусів, в Карпатах прогнозуються заморозки.

У Києві у вівторок буде короткочасний дощ. До вечора можлива гроза і поривчастий вітер. Вдень температура повітря становитиме до +17 +18 градусів.

Карантин, вихідні, запаморочення від травневих жаб, солов`їв, бузку й гудіння бджіл у яблунях, справжні травневі зливи з...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 4 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

5 травня вшановується пам'ять апостолів Нафанаїла, Луки, Климента. Наші предки в цей день примітили, що якщо вночі трапляються заморозки, то ще 40 днів вранці буде достатньо холодно. З цього дня починали висаджувати картоплю.

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.