Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що правоохоронці склали ще чотири протоколи на столичні ресторани, які працювали попри заборону під час карантину.

Про таке він розповів під час позачергового засідання Кабінету міністрів.

"Перевірка встановила, що в кожній області були порушення. Лідером порушень в галузі об’єктів громадського харчування стала Рівненська - 26 випадків, коли з порушеннями працювали кафе та ресторани, Харківська -14, Донецька – 17, Запоріжська область – 12.

Аваков, фото з вільних джерел
Аваков, фото з вільних джерел

В тому числі і ресторани у місті Київ: "Виноградний хутір", "Моншер", "Велюр", "Фабіус". Всі ці ресторани порушили вимоги карантину. Їм вже виписали адміністративні протоколи. Сподіваємось, суди нас підтримають. Зараз всі ці заклади зачинені", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також за словами Авакова, за останній час поліція склала 10 тисяч 303 протоколи про порушення карантинних норм. В тому числі, виписали 94 протоколи і супермаркетам мережі "Епіцентр".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у скандалі з рестораном Тищенко спливли несподівані деталі.

Як повідомляв Знай. ua, нардеп Холодів поставив слугу народу Тищенко в незручне становище.

Також Знай. ua писав, що мер Дніпра Борис Філатов відреагував на гучний скандал з рестораном Тищенко.