Наглядачі за бізнесом - ″слуги″ подвоїли фінансування податкової міліції, яку Зеленський обіцяв ліквідувати

″Зе-команда″ у час пандемії подвоїла фінансування податкової міліції, яку Зеленський обіцяв ліквідувати.

Як таке можливо, адже цю нереформовану структуру, яка тримає у страху чимало українських підприємців, мали ось-ось розпустити. У цьому розбирались журналісти ″Схем″.

На Донбасі активізувалися окупанти, ЗСУ готуються до ротації ворога

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Стало відомо про те, що на Донбасі бойовики збираються провести ротацію передових підрозділів на окупованих територіях армійських корпусів 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ). Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

40 церковників з арматурою і кийками хотіли захопити храм УПЦ, є поранені

На Чернігівщині прихильники ПЦУ намагалися захопити Свято-Михайлівський храм. Як повідомив у Фейсбуці митрополит Антоній, церква в селі Задубрівка готувалася до похорону свого настоятеля, тому не була готова до захоплення.

ПриватБанк продовжив пільговий режим для переказів – кому пощастило більше за інших

Державний банк ПриватБанк продовжив період відправки переказів з Польщі в Україну без комісії через мобільний додаток My Ria.

Без комісії гроші можна буде перевести до 30 липня 2020 року. Для надсилання безкоштовного перекладу з Польщі в Україну потрібно завантажити додаток My Ria (Play Market, App Store), зареєструватися і зробити транзакцію.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

Українці з рідкісними захворюваннями виступили з протестом — МОЗ закуповує не ті ліки

Пацієнти з рідкісними генетичними захворюваннями б'ють тривогу, оскільки МОЗ збирається купити непотрібні для них ліки. Орфанних хворих в Україні близько 5 тисяч.

Протестувальники переконані, що з тим списком ліків, який затвердила і підписала ексміністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька, пацієнти з рідкісними хворобами можуть почати вмирати вже в цьому році.

Протест пацієнтів з рідкісними захворюваннями, фото: PavlovskyNEWS
Протест пацієнтів з рідкісними захворюваннями, фото: PavlovskyNEWS