у лікарні, скріншот з відео
у лікарні, скріншот з відео

Українці отримають безкоштовні медпослуги 1 червня, МОЗ розширює перелік

Міністерство охорони здоров'я планує розширити перелік безкоштовних послуг в українських лікарнях в рамках перегляду медичної реформи. Про це йдеться в повідомленні МОЗ у соцмережі Facebook. Так, з 1 червня по Державній програмі медичних гарантій будуть додатково фінансуватися пакети медичних послуг.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Бізнесменам допоможуть прогодувати дітей на карантині, як отримати виплату

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Мінсоцполітики розповіли, як фізичні особи-підприємці, які припинили діяльність через карантин, можуть отримати щомісячну допомогу на дітей. Про це йдеться на сайті Центру громадського моніторингу та контролю. Так, під час карантину і місяць після нього ФОП можуть отримати щомісячну допомогу на дітей до 6 років у розмірі 1 779 грн, а у віці 6-10 років – 2 218 грн.

Платежі за електроенергію, фото: budport.com.ua
Платежі за електроенергію, фото: budport.com.ua

Екологія розорить українців? В уряді заговорили про підвищення тарифів на електрику

Національна комісія з енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) розглядає можливість чергового підвищення цін на електроенергію. Це може бути зроблено за рахунок зміни пільгового тарифу. Нагадаємо, зараз домогосподарства можуть платити за електрику 0.9 грн за кВт, якщо витрачають не більше 100 кВт електроенергії.

Володимир Зеленский, скріншот з відео
Володимир Зеленский, скріншот з відео

Зеленський збирається відправитися до самого пекла пандемії, звідки все це почалося

Через пандемію коронавірусу зупинилася не тільки економіка, але і міжнародне політичне життя. Практично не проводяться зустрічі між главами держав, керівниками урядів і т. д. Проте плани на подальші турне вже є. Заступник голови Офісу президента Ігор Жовква розповів про плани Володимира Зеленського після закінчення карантину. Жовква заявив, що президент Зеленський після зняття всіх обмежень на пересування вирушить у велике азіатське турне.

Ілля Кива, фото:  zagittya.com.ua
Ілля Кива, фото: zagittya.com.ua

"Якщо при владі б**ді, то вони і є б**ді",- Кива зробив скандальну заяву в прямому ефірі

Скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива пояснив навіщо він застосовує нецензурну лексику в публічному просторі. Нинішня влада "спускає країну в унітаз", тому називати її представників цензурними словами важко. Про це нардеп заявив в прямому ефірі PavlovskyNEWS. Однак, за словами Киви, у нього все ж є в запасі два нормативних варіанти - це "миші або чепуха".