За останні роки кількість покупок в інтернеті стабільно зростає. В умовах пандемії коронавіруса з подальшим карантином, вона і зовсім підскочила у рази. Тому банки готують спеціальні пропозиції для клієнтів, які замовляють товари через всесвітню мережу. Зокрема, Приватбанк запускає програму “Бонус Онлайн”, яка зробить покупки через інтернет ще вигідніше.

Програма “Бонус Онлайн” передбачає кешбек для клієнтів, які здійснюють покупки в інтернет-магазинах за допомогою картки Приватбанку. Бонуси доступні в мережах магазинів-партнерів. До числа таких відносяться “Ельдорадо”, “Ламода”, “Aliexpress”, MoYo, iHerb, “Фокстрот” та інші.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube


Щоб скористатися спеціальною пропозицією, потрібно авторизуватись у сервісі “Приват24” і вибрати з переліку інтернет-магазини, підтримують “Бонус Онлайн”. Далі потрібно натиснути на кнопку “Отримати кешбек”, після чого відкриється сторінка інтернет-магазину. Купуючи таким чином, ви зможете повернути частину витрачених коштів за рахунок програми Приватбанку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, ПриватБанк ввів нові обмеження, що потрібно знати клієнтам.

Як повідомляв Знай. ua, не тільки ПриватБанк та Ощадбанк, українцям пообіцяли скасувати "фінансове рабство".

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк зробив важливу заяву про переказ грошей.