В Україні, як повідомляють в Мінсоцполітики, станом на середину квітня було зафіксовано 25 144 сімей, які перебували у складних соціальних і матеріальних умовах.

Про це українським журналістам повідомили у Міністерстві соціальної політики України.

карантин в Україні, фото: ТСН
карантин в Україні, фото: ТСН

"Станом на 17.04.2020 кількість сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, відвіданих посадовими особами органів місцевого самоврядування, районних державних адміністрацій, фахівцями соціальної роботи, становить 25 144 сім'ї", - повідомили в міністерстві.

Також у Мінсоцполітики повідомили, що тільки офіційно про повторне попаданні до жорстких умов повідомили 2158 сімей. Точно невідомо, чи було це наслідком карантинних дій уряду, або такому становищу передували більш ранні події.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що через спалах коронавірусу в Україні, частину дітей були змушені забрати з інтернатів. Органи опіки тимчасово влаштували їх до різних соцустанов: медичні заклади, будинки дитини, а також до родичів або знайомих сім'ї. Деяких дітей повернули в рідні сім'ї, саме ці випадки і перевіряють соцпрацівники у період карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пошук роботи на карантині — які вакансії більш затребувані і чи варто змінювати професію.

Як повідомляв Знай.uа зарплату Зеленського за рік опублікували в мережі, скільки коштували українцям 12 місяців гаранта.

Знай.uа писав, з Києва можуть зникнути маршрутки після карантину.