У п'ятницю, 8 травня, по всій Україні трохи потеплішає і буде сонячно. При цьому на Заході країни дощі повинні відступити повністю. Про це повідомляють синоптики Українського гідрометцентру.

Тепла погода очікується в усіх західних областях. У той же час у Вінницькій, Київській, Житомирській, Миколаївській та Одеській дощі пройдуть тільки вночі. У Харківській та Дніпропетровській областях очікуються грози. У Чернігівській області вдень можуть пройти дрібні опади.

На Заході потеплішає на 2-4 градуси. Також потеплішає і на Півночі та Півдні, на Сході навпаки – похолоднішає.

У Києві у п'ятницю також можливий дощ тільки вночі. Вдень у столиці буде сонячно, температура повітря становитиме +14 +16 градусів.

погода на 8 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

8 травня відзначається день пам'яті святого апостола і євангеліста Марка. Якщо співочі птахи прилітають зграями – до теплого літа. Якщо у цей день спостерігалась райдуга висока і крута – до хорошої погоди, якщо ж вона була низькою і пологою – до негоди.

скріншот з сайту Sinoptik

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, літня погода і невгамовні пожежі – метеоролог поділилася своїми прогнозами на весну в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.