В Американській міжнародній компанії з Сан-Франциско Uber заявили, що вони припиняють роботу сервісу, який займався розвезеннями їжі в Україні.

Джерело: іноземне видання Reuters.

Відтак, як відзначається, Uber Eats зникає не лише з українського ринку, а й з низки інших країн.

"Ми прийняли рішення зупинити використати Uber Eats в Чеській Республіці, Єгипті, Гондурасі, Румунії, Саудівській Аравії, Україні та Уругваї, а також зупинимо додаток Eats. Це продовжить стратегію зосередження енергій та ресурсів на наших кращих ринках", - сказали представники Uber.

Мобільні додатки, uber
Мобільні додатки, uber

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ймовірним закриттям Uber Eats в Україні є те, що компанія так і зуміла вийти на ті показники, які б змусили керівництво IPO-компанії продовжити інвестувати ресурси в розвиток сервісу.

Для Uber це не перша подібна історія: раніше сервіс йшов, наприклад, з Китаю і Росії, поступившись більш сильним місцевим гравцям. Зокрема, в Україні на ринку доставки таким сильнішим гравцем стала компанія Glovo. Вона запустилася раніше, отримавши кредит довіри від користувачів, у той час як запуск Uber Eats відбувся після низки перенесень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустить бюджетну версію консолі XBox Series X, яка порадує користувачів своєю ціною.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony зламала PlayStation 4 своїм черговим оновленням. Сам оновлення було випущено для усунення помилок, а також збільшення продуктивності.

Також Знай.uа повідомляв, що темний режим в додатку Facebook нарешті з'явився на смартфонах від Apple.