На київському Подолі з'явився оригінальний арт-об'єкт, який автори присвятили проблемі тютюнопаління. Інсталяцію можна побачити на розі вулиць Почайнинської та Сковороди.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться на сторінці товариства "Резиденція думок" у соцмережі Facebook.

Цікаво, що сам об'єкт створений у вигляді серця. Матеріалом для його виготовлення послужили сигаретні недопалки. Художники працювали над "серцем" майже три тижні та витратили два мішки недопалків.

Установка арт-об'єкта була запланована в рамках акції "Люби, а не кури" на підтримку відмови від куріння і засмічення навколишнього середовища. Над проектом працювали організації "Зелена генерація", "Резиденція думок", екоклуб "Зелена Хвиля" та центр "Життя".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Активісти турбуються про проблеми екології і виступають проти куріння також тому, що сигаретні недопалки вважаються найпоширенішим видом сміття в світі.

Відбулася акція " Люби, а не пали".Презентація інсталяції "Серце" з недопалків на Подолі (перетин вул. Почайнинська та...

Geplaatst door Резиденція думок op Woensdag 19 augustus 2020

Так, щорічно викидаються повз урну близько 4,5 трильйона цього сміття. Ще однією небезпекою від куріння є непотушенние недопалки, через які трапляються пожежі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, куріння вейпів боляче вдарить по гаманцях українців: що подорожчає і коли.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Володимира Зеленського виявили шкідливу звичку – для чого "тікає" президент на роботі.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленського просять заборонити курити на балконі власної квартири, і через вікно також.