У черзі на польсько-українському кордоні помер водій одного з вантажних автомобілів. Цей нещасний випадок стався 20 серпня. Чоловік 1965 року народження в першій половині дня почав скаржитися на біль у грудній клітці, коли йому раптово стало погано. Про це повідомляють “Волинські Новини”.

Читайте Знай в Google News!

Житель села Проліски, яке знаходиться в Бориспільському районі, на той момент знаходився в машині в черзі на багатосторонньому автомобільному пункті пропуску "Ягодин", що в селі Старовойтове Любомльського району.

МАПП, скріншот: Youtube
МАПП, скріншот: Youtube

55-річний чоловік загинув до прибуття швидкої допомоги до місця події, його врятувати не вдалося. Ця інформація була підтверджена прес-службою поліції Волинської області. Слідів насильницької смерті на тілі загиблого виявлено не було. Труп був направлений на судово-мідіцінскую експертизу для роз'яснення обставин смерті.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, аж п'яти заблищали: коп "дав деру" з місця хабара і опинився в туалеті, не гірше 100-метрівки. На стаціонарному поліцейському посту, розташованому на автотрасі Дніпро - Кривий Ріг, у Криничанському районі Дніпропетровської області, активісти зняли на відео момент отримання патрульним неправомірної вигоди.

Як повідомляв "Знай.ua", шкандибав пішки за тролейбусом: український пенсіонер шокував історією про хамство і байдужість. Одне з місцевих ЗМІ Кременчука опублікувало історію читача Павла Бариба, 74-річного пенсіонера. Він проживає в мікрорайоні "Петрівка". Бариба розповів історію, яка дивує і засмучує.

Знай.ua писав, що пандемія-порожній звук? Одеса гуляє на концертах, поки лікарні переповнені інфікованими.