Український відеоблогер і підприємець, а також політичний аналітик Сергій Корнак пояснив, що таке Майдан: державний переворот або ж народна революція.

Блогер підкреслив, що в той час, як у Києві почався Майдан, його не було в столиці, але він заявив, що це був державний переворот.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Я не був на Майдані, я тоді не жив у Києві, але ми всі були учасниками. Ми зараз всі розуміємо, що це була технологія, це був чисто державний переворот. Одні олігархи скинули інших олігархів, це закінчилося смертю, Кримом, Донбасом, війною і розвалом держави", - підкреслив відеоблогер.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Він вважає, що український уряд ніколи не працював на людей, тому що "це клан". За його словами, олігархи-це українці, це звичайні люди.

Читайте Знай в Google News!

"На Майдані Порошенко з'явився один раз на бульдозері, його послали на*рен і він просто втік звідти. І хитрий, з'явився просто в кінці з обіцянками, це був такий Корпоративний змову, тому що поміняли шило на мило. Ми повинні з вами розуміти, він повинен бути патріотом і просто працювати", - пояснив Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Підприємець також каже, що українці повинні виховати в собі патріотів, в незалежності від того, якою мовою вони говорять. За його словами, Майдан був державним переворотом, але це і була революція теж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Я пам'ятаю свої відчуття, коли люди повстали проти злодіїв, коли люди на Майдані мерзли заради ідеї, заради кращої України. Нам треба випити все хороше з усіх країн, тому що ми гідні бути найкращою країною, найбагатшою, тому що ми багато переносимо, багато терпимо", - підкреслив відеоблогер.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак пояснив, як пройшли вибори у Львові і яку роль грав Петро Порошенко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак заявив, то українська влада хоче ввести повний локдаун в кінці листопада.

Також "Знай.ua" писав, що блогер Сергій Корнак порівняв боротьбу з пандемією коронавірусу в Грузії та Україні.