"Нова пошта" повідомила українців про зміну тарифів на доставку посилок за популярним напрямом. Скільки тепер обійдеться відправка, йдеться на офіційному сайті компанії.

Після початку повномасштабної війни багато українців виїхали до Польщі як біженці, але в них залишилися близькі в Україні. У зв'язку з цим компанія "Нова пошта" заявила про запровадження спеціальних тарифів на відправку посилок до Польщі.

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

Так, за відправку вагою до 2 кг доведеться заплатити 250 гривень замість колишніх 600 гривень. Посилки до 10 кг коштуватимуть 325 гривень замість 900 гривень. Відправлення до 30 кг коштуватиме 400 гривень, що більш ніж утричі дешевше, ніж було.

"За таким тарифом можна відправити посилку в поштомат у Польщі або кур'єром на адресу. Доплачувати за кур'єра не потрібно, адже послуга вже включена у вартість", - зазначають у компанії.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

Наголошується, що відправити за спеціальним тарифом можна виключно підтримані особисті речі без бірок і цінників. Також є обмеження у вазі – не більше 30 кг. Термін доставки складає від 5 робочих днів. Ознайомитись з усіма умовами відправки посилки до Польщі можна тут.

Раніше портал Знай повідомляв, що українець намагався влаштуватися на "Нову пошту", але зіткнувся з проблемами: чи платить компанія податки у воєнний час.

Також наш портал інформував, українка поскаржилася на якість послуг в "Укрпошті", незважаючи на стрімке зростання цін: "Бабки з брудним волоссям та обшарпаним манікюром".

Крім того, ми писали, Vodafone запустив корисну у воєнний час функцію: щоб не губилися.