Зірка "Кріпосної" Анна Сагайдачна згадала сестру-зрадницю з росії: "Боялася, що тут її з'їдять"

Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube
Анна Сагайдачна. Фото: скрін youtube

Українська акторка Анна Сагайдачна запам'яталася всім нам за роллю Наталі Дорошенко у культовому серіалі "Кріпосна", де знімалися також Ксенія Мішина та Наталка Денисенко. Сагайдачна, як і багато хто з нас, має родичів на Росії і, звичайно ж, з початком повномасштабної війни стосунки з ними сильно змінилися. На росії у Сагайдачної живе двоюрідна сестра. з якою вони були дуже близькі. Анна говорить про неї зараз із тотальним сумом в очах.

Українці отримали неправильні платіжки за газ, у відомстві назвали причину

Квитанція за комуналку, скріншот з відео
Квитанція за комуналку, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зовсім нещодавно українці отримали чергові квитанції за кімнату і багато хто цілком імовірно був здивований. Справа в тому, що в оплаті були проставлені зовсім не ті дані, які подавали споживачі і це могло ввести українців в оману. Зараз же всі отримали пояснення тому, чому вони отримали суми у платіжках, які розраховані зовсім не за тими показаннями, які вони подавали. Також у повідомленні додали, що показання лічильника подаються з 1 по 5 число кожного місяця. Показники лічильника, які фіксуються після 5 числа, постачальник не враховує при нарахуванні за спожитий газ.

Прискорений вступ України до НАТО: хто одразу підтримав нашу державу

Володимир Зеленський та генсек НАТО Столтенберг. Фото: скриншот Telegram
Володимир Зеленський та генсек НАТО Столтенберг. Фото: скриншот Telegram

Володимир Зеленський у своєму виступі у присутності прем'єр-міністра та голови Верховної Ради подав заявку на приєднання України до Альянсу по прискореній процедурі. Він пояснив це тим, що цього року вже був безпрецедентний приклад Фінляндії та Швеції. На заяву Зеленського одразу відреагували країни Балтії та Канади, погодившись на участь України, а також дав відповідь на брифінгу глава НАТО Столтенберг.

Потап виправдав розваги під час війни, згадавши, як поруч із ним прилетіла ракета: "Загартовані війною євреї"

Потап у шоу ЖВЛ, кадр з інтерв'ю
Потап у шоу ЖВЛ, кадр з інтерв'ю

Багато телеканалів зважилися на відновлення чи старт тих телепроєктів, які були заморожені із зими через початок повномашстабного військового вторгнення росії в Україну. Серед інших виявився й усіма улюблений "Голос країни" 12 сезон, який розпочне свій показ 2 жовтня, але лише у форматі дайджесту – щоб телеглядачі могли згадати про те, що було до того, як почалася війна, адже проєкт уже розпочався взимку 2022 року. Не всі українці радісно зустрічають ідею повернення подібних шоу, але член жюбрі "Голосу країни" Потап, який зовсім недавно повернувся в Україну, вирішив висловити свою думку щодо того, що відбувається.

Як зміниться вартість комуналки в Україні в жовтні: не всі тарифи залишаться такими, як були досі

Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа
Комуналка, квитанції. Фото: Знай.uа

Очікується, що опалювальний сезон цьогоріч стане найскладнішим в Україні за всі роки незалежності. Українці вже налаштовуються саме на такий перебіг подій, то ж будь-яке зростання вартості комунальних послуг явно не потішить. На щастя, в уряді підтвердили, що тарифи не підвищуватимуть до закінчення воєнного стану. Таким чином тарифи на розподіл (доставку) газу, теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання), а також постачання гарячої води не підвищуватимуть