Легендарний захисник "Азовсталі" Михайло Діанов підтримав українців, які веселяться: "Нафіга сумувати?"

Наразі дуже часто українці стали засуджувати один одного. І якщо зовсім недавно це були конфлікти на ґрунті мови, то тепер засоромлення земляків за святкування, гарний настрій, гумор... Захисники України неодноразово показували, що на фронті вони завжди з посмішками та жартами, і того ж вони бажають і нам.

Михайло Діанов, фото: Знай.ua
Михайло Діанов, фото: Знай.ua

Українцям повідомили про зміни у призначенні субсидій: як можна отримати пільги

В Україні згідно з рішенням Уряду розпочинається поетапна передача функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України.Таким чином з жовтня Фонд здійснює виплату призначених органами соціального захисту населення житлових субсидій та пільг.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube
Оформлення субсидії. Фото: скрін youtube

Після звільнення Лиману ЗСУ знайшли накрадений "скарб" окупантів: у таке навіть важко повірити

Нещодавно українські бійці успішно завершили місію зі звільнення Лиману на півночі Донецької області і ця новина сколихнула обидві сторони. Окупанти згоряють від злості та шукають винних, а ми святкуємо та готуємось до наступних перемогам.

Звільнення Лиману ЗСУ, скріншот з відео
Звільнення Лиману ЗСУ, скріншот з відео

"Ощадбанк" блокує українцям зарплатні картки: "Залишаючи без коштів для існування"

Клієнт поскаржився на "Ощадбанк" через те, що його зарплатну картку заблокували та залишили без засобів для існування. Подробиці він виклав у відгуку на сайті Мінфін. Чоловік розповів, що Ощадбанк заблокував його карту, на яку він отримує заробітну плату. Він дав зрозуміти, що інших доходів немає і тому залишився зовсім без засобів для існування.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Окупанти не можуть порозумітися з новоприбулим "м'ясом": суперечки з командирами і бійки між собою

Росіяни у своєму репертуарі, і тепер уже досвідчені військові злочинці не можуть порозумітися з новоприбулими мобілізованими. Про це повідомив блогер та український активіст Роман Цимбалюк у власному Telegram -каналі, де регулярно висловлюється на різні теми.

Кинутий танк окупантів у Лимані, фото від Нацгвардії
Кинутий танк окупантів у Лимані, фото від Нацгвардії

У жодному разі не спалювати: що робити з опалим листям восени, 4 найекологічніші способи перероблення

Спалювання опалого листя восени щороку викликає безліч суперечок. Адже багато людей й досі не прислухаються до порад фахівців про шкідливість спалювання листя і продовжують утилізувати його цим простим, але водночас небезпечним способом.

Опале листя, скріншот з відео
Опале листя, скріншот з відео