"Нова пошта" дарує клієнтам можливість отримати 30% знижку на доставку посилок. Пропозиція діє протягом жовтня і щоб ним скористатися, необхідно виконати деякі умови. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

"Нова пошта" регулярно радує клієнтів вигідними акціями чи знижками на свої послуги. Так, компанія вирішила запустити нову, осінню акцію, яка дає змогу отримати знижку у розмірі 30%. Розраховувати на неї можуть клієнти, які надсилатимуть посилки у певні дні.

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

"Наголошуй на неділі жовтня в календарі: саме в ці дні можна оформити відправку зі знижкою -30%", - повідомляє компанія.

Стати учасником акції може абсолютно кожен клієнт, включаючи представників бізнесу. При цьому не важливо, як відправляти посилку - через відділення пошти або кур'єром.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

Варто наголосити, що в акції беруть участь лише електронні накладні, створені клієнтом у період дії акції, а це такі дати: 9.10, 16.10, 23.10, 30.10.
На надсилання документів та додаткові послуги акція не поширюється.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, "Нова пошта" знову оголосила про раптове підвищення цін за доставку: чим компанія обґрунтувала подорожчання цього разу.

Також наш портал інформував, українка поскаржилася на якість послуг в "Укрпошті", незважаючи на стрімке зростання цін: "Бабки з брудним волоссям та обшарпаним манікюром".

Крім того, наш портал інформував, українець втратив кругленьку суму через збій у ПриватБанку, допомагати ніхто не прагне: "Послали кудись подалі".