Як новий врожай змінить ціни на гречку з жовтня 2022 року: 100 гривень за кг забудемо як страшний сон

Ціни на гречку на початку війни змушували всіх українців буквально ловити щелепи від шоку, адже кг коштував приблизно 100 гривень, а то й більше. Загалом крупа з 24 лютого подорожчала більш ніж на 50%, проте згодом почала дешевшати.

Гречка. Фото: скриншот Youtube
Гречка. Фото: скриншот Youtube

Як зміниться погода після бабиного літа в Україні: прогноз на 7 жовтня і найближчі вихідні

Відома українська синоптикиня Наталка Діденко поділилася прогнозом погоди на четвер, 7 жовтня. Згідно з прогнозом Наталки Діденко 7-го жовтня в усій Україні очікується сонячна погода, синє небо, білі хмарки, сивуваті ранкові тумани і чемні стовпчики термометрів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko
Прогноз погоди, facebook.com/tala.didenko

У маршрутках більше не зможуть "ґвалтувати" вуха пасажирів шансоном: вступила в дію офіційна заборона

Українці більше ніколи не почують у громадському транспорті добірку кращих пісень у жанрі шансон від водія. Заборона офіційно набирає чинності. Про це йдеться у Законі України 2310-IX про заборону акустичного насильства на пасажирському транспорті.

Скрін, відео YouTube маршрутка
Скрін, відео YouTube маршрутка

Тіна Кароль зайшлася в істериці і почала кланятися в пояс військовим у США: "Я ревла... Нехай здохнуть"

Українська співачка Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) продовжує їздити світом, даруючи своїм слухачам неземну насолоду від вокалу. 3 жовтня артистка опинилася в Лос-Анджелесі, США, де не змогла стримати гірких сліз. Про це сама Кароль розповідала у своєму ТГ-каналі.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

Могилізація путіна: 500 росіян зі зброєю в руках зійшли з потяга і почали бунтувати проти керівництва

Не менше 500 мобілізованих росіян вирішили відмовитися їхати на війну після того, як отримали зброю в руки. Влаштували бунт поряд із потягом. У мережі почали з'являтися ролики, на яких видно, що близько півтисячі мобілізованих вирішили влаштувати протест.

Російські окупанти, скріншот: YouTube
Російські окупанти, скріншот: YouTube

Окупанти обійшли Захід у кількості постачання бронетехніки для ЗСУ, але вони цьому не раді

У України з'явився новий найбільший постачальник бронетехніки для ЗСУ, і як це дивно не звучало, це наші вороги. Справа в тому, що саме російська армія стала найбільшим постачальником бронетехніки для української армії за останні кілька тижнів. Вони навіть випередили за кількістю наших Західних союзників, які регулярно роблять нові постачання в Україну.

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Субсидії надаватимуться по-новому: у Мінсоцполітики розповіли про важливі зміни

Із жовтня в Україні змінили порядок нарахування соціальних виплат. Як оформити субсидію та які зміни внесли до механізму її призначення, розповів заступник Міністра соціальної політики України Віталій Музиченко в ефірі Національного Телемарафону.

Призначення субсидій. Фото: скрін youtube
Призначення субсидій. Фото: скрін youtube