Оскільки принц Вільям та принцеса Кейт готуються до поїздки до США у грудні, здається, що їхній графік може ідеально збігатися з графіком Меган Маркл та принца Гаррі.

Принц та принцеса Уельські збираються відвідати другу щорічну церемонію вручення премії Earthshot Prize у Бостоні 2 грудня.

Герцог та герцогиня Сассекські також готуються відвідати Східне узбережжя приблизно водночас, щоб взяти участь у гала-концерті премії "Пульс надії" організації Роберта Ф. Кеннеді (RFKHR) у Нью-Йорку, де вони будуть удостоєні честі.

Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II
Меган Маркл і принц Гаррі, кадр з похорону Єлизавети II

Організація заявила, що пара, яка минулого року пішла з посади старших членів королівської сім'ї, була названа цьогорічними лауреатами премії "Пульс надії" разом із президентом України Володимиром Зеленським.

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Володимир Зеленський, фото Знай.ua
Володимир Зеленський, фото Знай.ua

Сассекси були обрані для отримання престижної нагороди за "визнання їхньої роботи в галузі расової справедливості, психічного здоров'я та інших соціальних ініціатив через їх Archewell Foundation", говориться у пресрелізі організації.

"Коли в березні герцог і герцогиня прийняли наше запрошення стати лауреатом премії, ми були в захваті" , - сказала Керрі Кеннеді, президент Роберта Ф. Кеннеді з прав людини та дочка Роберта Ф. Кеннеді.

"Пара завжди виділялася своєю готовністю висловитися і змінити розповідь про расову справедливість і психічне здоров'я в усьому світі".

У сусідньому Бостоні Вільям — наступний у черзі на престол — та його дружина Кейт обговорюватимуть наслідки зміни клімату.

Поїздка стане першою американською вилазкою пари після їхнього візиту до Нью-Йорка у 2014 році.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото з Facebook
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото з Facebook

Нагадаємо, що принц Гаррі зухвало відшив брата Вільяма після прохання про таємну зустріч.

Раніше ми повідомляли, що Чарльзу III приготуватися: 3 червня 2023 року Великобританія оголосить нового короля.